Spoločnosť Istermeat, a.s., sa nachádza v srdci Žitného ostrova v Dunajskej Strede. Ako najväčší bitúnok na Slovensku momentálne zabezpečuje rozmanité pracovné možnosti pre viac ako 220 ľudí.
benefit ikon Práca v regióne Žitného ostrova
benefit ikon Prestupový bonus 200 € (po ukončení skúšobnej doby)
benefit ikon - ​novorodenecký bonus: 150 € / po odpracovaní ½ roka
benefit ikon Dochádzkový bonus 100 €
benefit ikon Obedy zadarmo
benefit ikon Zľavy na firemné výrobky
benefit ikon Narodeninový bonus: darčeková poukážka 50 € / po odpracovaní ½ roka
benefit ikon životné jubileum: darčeková poukážka
150 € / po odpracovaní ½ roka

Do nášho priateľského tímu momentálne hľadáme spoľahlivých, zodpovedných ľudí, pre ktorých je práca poslaním.

Ponúkame stabilnú prácu s atraktívnymi zárobkami a motivujúcimi bonusmi ako aj firemnými benefitmi.

 

 

Ingrediencie na 4 porcie:

600 g bravčové karé bez kosti
40 g masť
1 cibuľa
mäsový vývar
2 ks bobkový list
2 ks nové korenie
4 ks čierne korenie
soľ

Šípková omáčka

30 g masť
120 g šípkový lekvár Kukkonia
40 g hladká múka
mäsový vývar
1 ČL cukor
citrónová šťava
soľ

Postup: Karé bez kosti, ale vcelku prudko opečieme z každej strany na rozohriatej bravčovej masti. Mäso preložíme do pekáča a pridáme soľ, na kolieska pokrájanú cibuľu, nové a čierne korenie, bobkový list, podlejeme trochou vývaru a prikryté vložíme do vyhriatej rúry. Keď je mäso takmer mäkké, prelejeme ho výpekom a dopečieme dozlatista. Výpek zlejeme bokom a mäso necháme v rúre odpočívať tak, aby sa nevysušilo. Na masti opražíme múku, zalejeme ju výpekom a vývarom podľa požadovaného množstva a hustoty. Šťavu privedieme do varu, pridáme k nej šípkový lekvár, ochutíme cukrom, soľou a citrónovou šťavou. Karé rozkrájame a servírujeme preliate šípkovou omáčkou ku knedli alebo zemiakom.

Tip: Šípková omáčka sa najčastejšie servíruje k divine, výborne však padne aj k bravčovému karé alebo narýchlo urobeným medailónikom z bravčovej panenky.