Spoločnosť Istermeat, a.s., sa nachádza v srdci Žitného ostrova v Dunajskej Strede. Ako najväčší bitúnok na Slovensku momentálne zabezpečuje rozmanité pracovné možnosti pre viac ako 220 ľudí.
benefit ikon Práca v regióne Žitného ostrova
benefit ikon Prestupový bonus 200 € (po ukončení skúšobnej doby)
benefit ikon - ​novorodenecký bonus: 150 € / po odpracovaní ½ roka
benefit ikon Dochádzkový bonus 100 €
benefit ikon Obedy zadarmo
benefit ikon Zľavy na firemné výrobky
benefit ikon Narodeninový bonus: darčeková poukážka 50 € / po odpracovaní ½ roka
benefit ikon životné jubileum: darčeková poukážka
150 € / po odpracovaní ½ roka

Do nášho priateľského tímu momentálne hľadáme spoľahlivých, zodpovedných ľudí, pre ktorých je práca poslaním.

Ponúkame stabilnú prácu s atraktívnymi zárobkami a motivujúcimi bonusmi ako aj firemnými benefitmi.

 

Bravčová panenka s medvedím cesnakom a slaninkou, s kukuričnou polentou a espumou zo šípkovej omáčky 

Recept od Milana Kováča (Stredná škola obchodu a služieb, Galanta), víťaza gastronomickej súťaži Kukkonia Junior Gastro Cup 2019

Ingrediencie:

(pre 10 osôb)

  • 1 kg bravčová panenka
  • mleté korenie štvorfarebné
  • soľ
  • olivový olej
  • 50 g medvedí cesnak
  • 40 dkg gazdovská slanina
  • 20 dkg maslo
  • 30 dkg mrkva
  • 30 dkg zeler
  • 30 dkg petržlen
  • 40 dkg šípkový džem

Postup:

Bravčovú panenku si nakrájame na porcie, potrieme ju olejom, osolíme, okoreníme, zabalíme do lístkov medvedieho cesnaku a slaniny. Takto pripravenú bravčovú panenku prudko opečieme na panvici, vložíme do plechu, podlejeme a vložíme do konvektomatu na 180 °C na 10 minút. Po upečení mäso vyberieme, šťavu zredukujeme a zjemníme maslom. Podávame na kukuričnej polente ozdobené čipkou, lístkami medvedieho cesnaku a preliate šípkovou espumou a redukciou výpeku.

Kukuričná polenta:

Do vriacej vody vysypeme za stáleho miešania 250 g kukuričnej múky, oheň zmiernime a za občasného zamiešania necháme polentu variť približne 20 minút. Keď sa odlupuje od stien hrnca, je dovarená. Polentu vyklopíme na misu vymastenú maslom.

Espuma zo šípkovej omáčky:

Na oleji opražíme nakrájanú koreňovú zeleninu, pridáme šípkový džem a zalejeme vodou. Zeleninu dusíme do mäkka, dochutíme a spoločne rozmixujeme na hladkú omáčku a vyšľaháme do peny.