Nachádzame sa v srdci Žitného ostrova v Dunajskej Strede na pozemku s rozlohou 9,3 ha. Náš výrobný závod sa rozprestiera na ploche 22 000 m2 a momentálne u nás pracuje viac ako 220 ľudí.
Spoločnosť Istermeat disponuje vlastnými farmami a úzko spolupracuje s miestnymi chovateľmi, čo nám umožňuje garantovať pôvod a sledovateľnosť každého kusu mäsa. Vďaka vlastnej porážke, rozrábke a výrobe dokážeme kontrolovať celý proces spracovania a zabezpečiť čerstvosť, kvalitu a pôvod mäsa a mäsových výrobkov. Špecialitou spoločnosti Istermeat je mäso a mäsové výrobky z mangalice – plemena ošípanej pochádzajúceho z Veľkej uhorskej nížiny, ktorého chov sa nám podarilo obnoviť. Mäso a mäsové výrobky z tohto plemena sú výnimočne kvalitné, chuťovo intenzívne a patria k vyhláseným gurmánskym delikatesám.
Čerstvosť mäsa zo Žitného ostrova
SME MAJSTRI NÁŠHO REMESLA
Naši mäsiari svoju prácu ovládajú majstrovsky už po generácie. Presne vedia, ako spracovať tie najčistejšie kúsky panenky či krkovičky, vyrezať prerastenú slaninu alebo šťavnatý bôčik do našich tradičných jedál a nikdy ničím neplytvajú. U nás sa zužitkuje všetko, vďaka čomu môžete ochutnať napríklad aj naše chutné klobásky či špekačky.