Benefity

  • Prestupový bonus 200 EUR (po ukončení skúšobnej doby)
  • Nájdi svojho kolegu a získaj 500 EUR (250 EUR po 3 mesiacoch + 250 EUR po 6 mesiacoch)
  • Dochádzkový bonus 100 EUR
  • Obedy zadarmo
  • Zľavy na firemné výrobky

 

  • PO ODPRACOVANÍ 1/2 ROKA:
  • Narodeninový bonus  50 EUR - darčeková poukážka
  • Životné jubileum  150 EUR - darčeková poukážka
  • ​Novorodenecký bonus 150 EUR

Ingrediencie:

1,5 kg kyslá kapusta
600 g bravčové mäso Istermeat
2 ks menšej cibule
4 ks bobkový list
4 strúčiky cesnak
100 g sušené huby
3 PL mletá červená sladká paprika
3 l vriaca voda
2,5 ks nožičky Istermeat domácej klobásy
malá paprička čili
olej
mleté čierne korenie
4 ks stredne veľké zemiaky

Postup:

Na rozpálenom oleji speníme nadrobno pokrájanú cibuľu. Pridáme umyté a na menšie kocky pokrájané bravčové mäso, bobkové listy, muškátový oriešok a pomaly dusíme. Do misky s vodou namočíme hríby. Mäso dusíme pod pokrievkou na miernom ohni, kým nieje polo mäkké. Vtedy pridáme mletú červenú papriku. Nesolíme! Mäso ďalej dusíme na miernom ohni a pridáme namočené huby. Stále nepodlievame žiadnu vodu. Po 10 minútach restovania, keď je mäso takmer mäkké, pridáme premytú a nakrájanú kyslú kapustu a na kocky nakrájaný cesnak a zemiaky. Kapustu premiešame s mäsom a zalejeme vodou. Kapustnicu necháme pomaly variť. Po 20-30 minútach ju ochutnáme a ochutíme soľou a čili paprikou. Dobre premiešame a necháme prevrieť. Nakoniec pridáme na kolieska nakrájanú Istermeat domácu klobásu. Kapustnicu odstavíme už nevaríme!

Cookies