Spoločnosť Istermeat, a.s., sa nachádza v srdci Žitného ostrova v Dunajskej Strede. Ako najväčší bitúnok na Slovensku momentálne zabezpečuje rozmanité pracovné možnosti pre viac ako 220 ľudí.
benefit ikon Práca v regióne Žitného ostrova
benefit ikon Prestupový bonus 200 € (po ukončení skúšobnej doby)
benefit ikon - ​novorodenecký bonus: 150 € / po odpracovaní ½ roka
benefit ikon Dochádzkový bonus 100 €
benefit ikon Obedy zadarmo
benefit ikon Zľavy na firemné výrobky
benefit ikon Narodeninový bonus: darčeková poukážka 50 € / po odpracovaní ½ roka
benefit ikon životné jubileum: darčeková poukážka
150 € / po odpracovaní ½ roka

Do nášho priateľského tímu momentálne hľadáme spoľahlivých, zodpovedných ľudí, pre ktorých je práca poslaním.

Ponúkame stabilnú prácu s atraktívnymi zárobkami a motivujúcimi bonusmi ako aj firemnými benefitmi.

 

Ingrediencie:

1,5 kg kyslá kapusta
600 g bravčové mäso Istermeat
2 ks menšej cibule
4 ks bobkový list
4 strúčiky cesnak
100 g sušené huby
3 PL mletá červená sladká paprika
3 l vriaca voda
2,5 ks nožičky Istermeat domácej klobásy
malá paprička čili
olej
mleté čierne korenie
4 ks stredne veľké zemiaky

Postup:

Na rozpálenom oleji speníme nadrobno pokrájanú cibuľu. Pridáme umyté a na menšie kocky pokrájané bravčové mäso, bobkové listy, muškátový oriešok a pomaly dusíme. Do misky s vodou namočíme hríby. Mäso dusíme pod pokrievkou na miernom ohni, kým nieje polo mäkké. Vtedy pridáme mletú červenú papriku. Nesolíme! Mäso ďalej dusíme na miernom ohni a pridáme namočené huby. Stále nepodlievame žiadnu vodu. Po 10 minútach restovania, keď je mäso takmer mäkké, pridáme premytú a nakrájanú kyslú kapustu a na kocky nakrájaný cesnak a zemiaky. Kapustu premiešame s mäsom a zalejeme vodou. Kapustnicu necháme pomaly variť. Po 20-30 minútach ju ochutnáme a ochutíme soľou a čili paprikou. Dobre premiešame a necháme prevrieť. Nakoniec pridáme na kolieska nakrájanú Istermeat domácu klobásu. Kapustnicu odstavíme už nevaríme!