Spoločnosť Istermeat, a.s., sa nachádza v srdci Žitného ostrova v Dunajskej Strede. Ako najväčší bitúnok na Slovensku momentálne zabezpečuje rozmanité pracovné možnosti pre viac ako 220 ľudí.
benefit ikon Práca v regióne Žitného ostrova
benefit ikon Prestupový bonus 200 € (po ukončení skúšobnej doby)
benefit ikon - ​novorodenecký bonus: 150 € / po odpracovaní ½ roka
benefit ikon Dochádzkový bonus 100 €
benefit ikon Obedy zadarmo
benefit ikon Zľavy na firemné výrobky
benefit ikon Narodeninový bonus: darčeková poukážka 50 € / po odpracovaní ½ roka
benefit ikon životné jubileum: darčeková poukážka
150 € / po odpracovaní ½ roka

Do nášho priateľského tímu momentálne hľadáme spoľahlivých, zodpovedných ľudí, pre ktorých je práca poslaním.

Ponúkame stabilnú prácu s atraktívnymi zárobkami a motivujúcimi bonusmi ako aj firemnými benefitmi.

 

Bravčové mäso
Bravčové mäso z mangalice
Hovädzie mäso
Klobásy
Párky a párkoviny
Šunky
Salámy
Údené a varené mäsá
Údené a solené mäsá
Masť a oškvarky
Grilovací sortiment

Mäso z hovädzieho dobytka, ktoré ponúka naša spoločnosť, je garanciou čerstvosti, kvality a pôvodu. Pochádza výhradne zo slovenských fariem a pôvod každého kusa mäsa možno dohľadať až ku konkrétnemu farmárovi. Chovatelia sú okrem iného povinní kontrolovať a evidovať používané krmivo, vďaka čomu majú zákazníci istotu, že zvieratá sú kŕmené len kvalitnými surovinami.

HOVÄDZIE MÄSO spracúvame z druhu tur domáci. Je charakteristicky tehlovo červené, obsah svalového farbiva a výsledná farba mäsa však závisí na veku zvieraťa. U mladých kusov je farba bledo červená, u starších a najmä býkov tmavo červená. Odtieň farby sa líši aj podľa toho, z akej časti tela mäso pochádza, od intenzity a kvality výživy a tiež od plemennej príslušnosti. 

Typická chuť a vôňa mäsa je ovplyvnená prítomnosťou prchavých mastných kyselín. S chuťovými vlastnosťami mäsa úzko súvisí šťavnatosť a krehkosť mäsa. Mäso od dobre vykŕmených zvierat je krehkejšie než mäso od chudších zvierat.

HOVÄDZIE MÄSO z Istermeat sa na stôl dostáva v rôznych úpravách – v celku ako hovädzia pečeň, nakrájané na plátky ako steak či biftek, nakrájané na drobné kúsky do guláša alebo vo forme mletého hovädzieho mäsa.

Stránky