Bravčové mäso
Bravčové mäso z mangalice
Hovädzie mäso
Klobásy
Párky a párkoviny
Šunky
Salámy
Údené a varené mäsá
Údené a solené mäsá
Masť a oškvarky
Grilovací sortiment
Spoločnosť Istermeat, a.s., sa nachádza v srdci Žitného ostrova v Dunajskej Strede. Ako najväčší bitúnok na Slovensku momentálne zabezpečuje rozmanité pracovné možnosti pre viac ako 220 ľudí.
benefit ikon Práca v regióne Žitného ostrova
benefit ikon Prestupový bonus 200 € (po ukončení skúšobnej doby)
benefit ikon - ​novorodenecký bonus: 150 € / po odpracovaní ½ roka
benefit ikon Dochádzkový bonus 100 €
benefit ikon Obedy zadarmo
benefit ikon Zľavy na firemné výrobky
benefit ikon Narodeninový bonus: darčeková poukážka 50 € / po odpracovaní ½ roka
benefit ikon životné jubileum: darčeková poukážka
150 € / po odpracovaní ½ roka

Do nášho priateľského tímu momentálne hľadáme spoľahlivých, zodpovedných ľudí, pre ktorých je práca poslaním.

Ponúkame stabilnú prácu s atraktívnymi zárobkami a motivujúcimi bonusmi ako aj firemnými benefitmi.

 

BRAVČOVÉ MASO je označenie pre mäso pochádzajúceho z prasaťa domáceho. Spolu s hovädzím mäsom je to najčastejšie používané mäso v slovenskej kuchyni. Mäso bravčové je krehkejšie než mäso hovädzie. Bravčové mäso má bledoružovú farbu a každá jeho časť, a to doslova od hlavy až po chvost, ponúka pestré možnosti spracovania.

MANGALICA je plemeno ošípaných pochádzajúce z Veľkej uhorskej nížiny. Dodnes ju v Maďarsku považujú za „rodinné striebro“, ale má svoju tradíciu aj u nás najmä na juhu Slovenska, v Srbsku, Rumunsku a na Balkáne. Mangalica bola vyšľachtená v roku 1833 skrížením plemena z Bakonského lesa s polodivokým bravom zo Šumadije, aby odolávala stresu, živila sa korienkami, dopásla lúky po hovädzom dobytku a vyhrabávala žalude a bukvice. Mangalica má výnimočné chuťovo kvalitné mäso. Mäso aj mäsové výrobky patria ku gurmánskym špecialitám.

Mäso z ošípaných, ktoré ponúka  naša spoločnosť je garanciou čerstvosti, kvality a pôvodu. Mäso pochádza výhradne zo slovenských fariem a pôvod každého kusa možno dohľadať až ku konkrétnemu farmárovi. Chovatelia sú okrem iného povinní kontrolovať a evidovať používané krmivo, vďaka čomu majú zákazníci istotu, že zvieratá sú kŕmené len kvalitnými surovinami.